Reviews

Klik Company is trots op haar opdrachtgevers.
Iedere opdracht heeft zijn of haar unieke benadering en maatwerk leveren is onze passie.

Benieuwd naar hoe Klik Company de beste resultaten voor uw organisatie levert?
Hieronder ziet u een greep uit onze opdrachten.

Regiobank

Het hele team van Regiobank Suelmann hebben we een volledige dag meegenomen in een op maat gemaakte Hackethon! Thema: klantgerichtheid. Voorafgaand heeft Klik Company de klant..

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..

Pearle Opticiens

Rene Moorman, ondernemer Pearle Opticiens: Als ondernemer wil je natuurlijk graag weten wat er in je bedrijf gebeurt. Om een goed inzicht te krijgen in mijn winkel ben ik ..

Groningen City Club

Voor de GCC hebben wij onderstaande Masterclass ontwikkelt met als thema "Het DNA van uw straat". Wij hebben het DNA van de Oosterstraat, Carolieweg en Oude Kijk in 't Jatstraat ..

Winkelcentrum de Weiert

Van 2014 tot 2017 heeft Klik Company de marketing, promotie en secretariaat voor Winkelcentrum de Weiert in Emmen, in opdracht van Winkeliersvereniging De Weiert verzorgt. Het..

Jumbo Supermarkten

Anouk de Raaf is voor Jumbo Supermarkten Freelance Formule trainer. (2013-heden) Trainingen die Anouk geeft zijn:   Carrousel 7-zekerheden voor nieuwe en bestaande ..

MM Culinair

De organisatie achter MM Culinair  Klik Company en Beau Business. Twee bureau’s die hun krachten hebben gebundeld om samen het prachtige evenement MM Culinair..

Blokker

In de afgelopen 3 jaar hebben wij voor Blokker Nieuw-Amsterdam een compleet mysteryshop en trainingstraject ingezet. Hierbij werd steeds weer de verdieping in klantbeleving gezoc..

BARREL Food Truck Fest

BARREL Food Truck Fest is een event waarbij het je niet hoeft te ontbreken aan verrukkelijk streetfood, goddelijke drankjes, lekkere beats en nog veel meer! Een bonte en stoere v..

Astra service bioscopen

Voor Astra bioscopen in Klazienaveen hebben we de gastbeleving op diverse momenten en door verschillende mystery shoppers onderzocht. De uitkomsten hiervan werden verwerkt in een..

Bidfood

Klik Company is voor Bidfood een partner in training en onderzoek in gastvrijheid. Voor een speciale inkoopcombinatie in Noord Nederland hebben wij een speciale masterclass gegev..

NFG

De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (de NFG) en Klik Company hebben een samenwerking sinds begin 2017. Een mysterycaller van Klik Company belt onze registerleden, therapeute..

Vrouw! Beurs

Sinds 2014 zijn wij, in opdracht van WTC Expo Leeuwarden, ladyspeaker voor Vrouw!

Bakker Bart

De vestigingen van Bakker Bart in Emmen waren op zoek naar een training met klantgerichtheid als thema maar daarin ook sterk de Bakker Bart formule verweven. Klik Company heeft d..

Bibliotheek Emmen

Bibliotheek Emmen heeft ons benaderd voor het maken van een onderzoek en training programma over klantgericht werken. Het doel van deze training en het onderzoek was bewustwor..

Rabobank Emmen – Coevorden

In samenwerking met Stad Coevorden, Centrum management en de Rabobank hebben we een inspirerende presentatie gegeven aan de ondernemers van Coevorden. Een presentatie over echt g..

VNO NCW Noord

Voor VNO NCW Noord en MKB Noord geven wij diverse Masterclasses in Gastvrijheid. Tevens zijn wij geaccrediteerd als partner en specialist in het project Jouw Zaak Jouw toekomst. ..

Hanzehogeschool Groningen

De opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement (ORM) van de Hanzehogeschool Groningen heeft Klik Company gevraagd om een gastcollege te verzorgen voor al haar 150 eerstejaarsst..

Jouw Zaak – Jouw Toekomst

Voor VNO NCW Noord en MKB Noord geven wij diverse Masterclasses in Gastvrijheid. Tevens zijn wij geaccrediteerd als partner en specialist in het project Jouw Zaak Jouw toekomst. ..

Altijd up-to-date met Klik

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Regiobank

Het hele team van Regiobank Suelmann hebben we een volledige dag meegenomen in een op maat gemaakte Hackethon! Thema: klantgerichtheid. Voorafgaand heeft Klik Company de klant..