• U bent hier: Welkom
  • Astra service bioscopen

Astra service bioscopen

Voor Astra bioscopen in Klazienaveen hebben we de gastbeleving op diverse momenten en door verschillende mystery shoppers onderzocht. De uitkomsten hiervan werden verwerkt in een op maat gemaakte training voor alle medewerkers. Thema’s in deze gastgerichtheid training waren o.a. brainstorm en out-of-the-box denken in gastverwachting te overtreffen, nog meer “Astra service” geven in aandacht en leren gastgericht optreden in lastige situaties. Het team heeft deze avond samen gezellig afgesloten met een drankje en een proeverij van de nieuwe tapasplank.

Wilt u een keer genieten van een echte unieke gastbeleving en een film zonder pauzes en mét service? Dan is Astra een enorme aanrader. Genieten van een film en bedient worden met de lekkerste hapjes en drankjes. Vergeet vooral ook de tapasplank met lokale producten niet te bestellen. Of reserveer een kaartje voor de enorm populaire lady’s night. Een bijzondere bioscoop met échte service!

 

Astra bioscoop klazienaveen Klik Company training service gastgerichtheid mystery shop

 

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..