• U bent hier: Welkom
  • Over Klik Company

Wie is Klik Company?

Klik Company is een dynamisch en veelzijdig training- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in klantgerichtheid. Klik Company verzorgt klantgerichtheidstrainingen in MBK en retail.

Voorafgaand aan deze trainingen wordt meer inzicht verkregen in de huidige klantbeleving door middel van onderzoek. Wij meten hoe de klant de service ervaart. De onderzoekresultaten worden verwerkt in de trainingen. Dit maakt iedere training uniek en volledig op maat.

Een volledige hands on aanpak door middel van een brainstorm maakt het klantgerichtheidsprogramma compleet! Door deze actieve en concrete vorm gaan we gezamenlijk aan slag om omzetten te verhogen door na te denken over de vraagstukken “Aandacht“, ” Events” en “Prijs“. Deze brainstorm resulteert in een concrete actielijst. Door de uitvoering van de actiepunten door het team van medewerkers creëren we betrokkenheid en verantwoordelijkheid binnen het team. Wat uiteindelijk tevreden klanten en een verhoging van omzet oplevert!

Wie is Marchien Naber?

Geboren en getogen in Drenthe, in gemeente Emmen in het dorpje Nieuw Weerdinge. Boerendochter en opgegroeid op de boerderij. Koeien, paarden, honden, een fantastisch uitzicht, mega veel ruimte en verschrikkelijk ver fietsen naar school en mijn vrienden kenmerkt mijn jeugd. Ondernemersbloed heb ik van huis uit meegekregen en ook mijn positieve instelling, doorzettingsvermogen en zonnige kijk op het leven heb ik van mijn ouders. En dat heeft er toegeleid dat Anouk en ik 8 jaar geleden gestart zijn met Klik Company. Mijn hoofd maakt overuren in het bedenken en uitwerken van ideeën en die doe ik het liefst op in andere landen, mooie steden, tijdens lekker eten en in goed gezelschap van familie en vrienden. Ik ben een gezelligheidsdier en stuiter van energie. Mijn vriend Tom, waar ik mee samenwoon in Emmen, heeft het maar met me te stellen ;-). Dus om me een beetje te temperen ben ik graag buiten, sport ik graag en ga ik graag dagjes weg.

Wie is Anouk van de Venis 

Geboren en getogen OP (ja zo zeg je dat echt ;-)) Erica, en inmiddels woon ik alweer bijna 20 jaar in Emmen. Voor mij echt de heerlijkste plek om te wonen en te werken. Mijn carrière begon voor de klas in het middelbaar onderwijs en tegelijkertijd ook in de supermarkt branche. Ik heb, geloof ik, nog nooit 1 ding tegelijk gedaan. Altijd meerdere banen of projecten gedraaid, de dynamiek is heerlijk maar focus is soms lastig. Nu, 8 jaar verder, met Klik Company kiezen we wel voor focus en dat voelt goed. De dynamiek halen we uit onze diverse opdrachtgevers (van opticien tot bouwbedrijf) waar we klantbeleving onderzoek voor uitvoeren en waar we samen met medewerkers die trainingen volgen de dynamische praktijk ervaren. Bedrijven en vooral medewerkers helpen met meer plezier nog klantgerichter te werken is fantastisch. We leren medewerkers ervaren dat je invloed hebt op je eigen leuke, zinvolle en energieke werkdag door met aandacht met de klant bezig te zijn. Samen met Marchien barst ik van de energie en stuiteren we soms nog flink door na een training. Ik geef veel trainingen in de avonduren maar als ik thuis ben in het weekend vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken voor mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast heb ik sinds vorig jaar m’n tennisracket weer gevonden en probeer ik elke week een aantal uurtjes te tennissen bij LTC in Emmen. Een fantastische gastvrije en gezellige club.

Liever nog laten wij onze klanten vertellen over hun ervaringen en delen wij graag welke bedrijven wij hebben ondersteunt en nu nog dagelijks helpen in het zo klantgericht mogelijk werken!

Altijd up-to-date met Klik

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Regiobank

Het hele team van Regiobank Suelmann hebben we een volledige dag meegenomen in een op maat gemaakte Hackethon! Thema: klantgerichtheid. Voorafgaand heeft Klik Company de klant..