• U bent hier: Welkom
  • Over Klik Company

Wie is Klik Company?

Klik Company is een dynamisch en veelzijdig training- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in klantgerichtheid. Klik Company verzorgt klantgerichtheidstrainingen in MBK en retail.

Voorafgaand aan deze trainingen wordt meer inzicht verkregen in de huidige klantbeleving door middel van onderzoek. Wij meten hoe de klant de service ervaart. De onderzoekresultaten worden verwerkt in de trainingen. Dit maakt iedere training uniek en volledig op maat.

Een volledige hands on aanpak door middel van een brainstorm maakt het klantgerichtheidsprogramma compleet! Door deze actieve en concrete vorm gaan we gezamenlijk aan slag om omzetten te verhogen door na te denken over de vraagstukken “Aandacht“, ” Events” en “Prijs“. Deze brainstorm resulteert in een concrete actielijst. Door de uitvoering van de actiepunten door het team van medewerkers creëren we betrokkenheid en verantwoordelijkheid binnen het team. Wat uiteindelijk tevreden klanten en een verhoging van omzet oplevert!

Klik Company: Marchien Naber, eigenaar

Wie is Marchien Naber?

Geboren en getogen in Drenthe, in gemeente Emmen in het dorpje Nieuw Weerdinge. Boerendochter en opgegroeid op de boerderij. Koeien, paarden, honden, een fantastisch uitzicht, mega veel ruimte en verschrikkelijk ver fietsen naar school en mijn vrienden kenmerkt mijn jeugd. Ondernemersbloed heb ik van huis uit meegekregen en ook mijn positieve instelling, doorzettingsvermogen en zonnige kijk op het leven heb ik van mijn ouders. En dat heeft er toegeleid dat Anouk van de Venis en ik 11 jaar geleden gestart zijn met Klik Company. Mijn hoofd maakt overuren in het bedenken en uitwerken van ideeën en die doe ik het liefst op in andere landen, mooie steden, tijdens lekker eten en in goed gezelschap van familie en vrienden. Ik ben een gezelligheidsdier en stuiter van energie. Mijn vriend Tom, waar ik mee samenwoon in Emmen, heeft het maar met me te stellen ;-). Dus om me een beetje te temperen ben ik graag buiten, sport ik graag en ga ik graag dagjes weg. In 2022 ben ik moeder geworden van onze zoon Twan.

In 2023 ben ik met Klik Company verder gegaan als eenmanszaak. Mijn toenmalige compagnon Anouk van de Venis heeft zich gespecialiseerd en gefocust op Jumbo Supermarkten. Klik Company zie ik als dé partner voor het onderzoeken, ontdekken en uitvoeren van kansen in je organisatie. Mijn bevlogenheid, kennis, ervaring en passie helpen om jouw onderneming verder te ontwikkelen.

 

Liever nog laten wij onze klanten vertellen over hun ervaringen en delen wij graag welke bedrijven wij hebben ondersteunt en nu nog dagelijks helpen in het zo klantgericht mogelijk werken!

Altijd up-to-date met Klik

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Regiobank

Het hele team van Regiobank Suelmann hebben we een volledige dag meegenomen in een op maat gemaakte Hackethon! Thema: klantgerichtheid. Voorafgaand heeft Klik Company de klant..