• U bent hier: Welkom
  • Over Klik Company

Over Klik Company

Klik Company is een dynamisch en veelzijdig training- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in klantgerichtheid. Klik Company verzorgt klantgerichtheidstrainingen voor medewerkers binnen retail, horeca en recreatie.

Voorafgaand aan deze trainingen wordt meer inzicht verkregen in de huidige klantbeleving door middel van mystery shopping. De onderzoekresultaten worden verwerkt in de trainingen. Dit maakt iedere training uniek en volledig op maat.

Maar we bieden meer! Een volledige hands on aanpak door middel van een brainstorm! Door deze actieve en concrete vorm gaan we gezamenlijk aan slag om omzetten te verhogen door na te denken over de vraagstukken “Aandacht“, ” Events” en “Prijs“. Deze brainstorm resulteert in een concrete actielijst. Door de uitvoering van de actiepunten door het team van medewerkers creëren we betrokkenheid en verantwoordelijkheid binnen het team. Wat uiteindelijk tevreden klanten en een verhoging van omzet oplevert!

Liever nog laten wij onze klanten vertellen over hun ervaringen en delen wij graag welke bedrijven wij hebben ondersteunt en nu nog dagelijks helpen in het zo klantgericht mogelijk werken!

Altijd up-to-date met Klik

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..