• U bent hier: Welkom
  • NDC Media groep

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid.

Bij de kennismaking met Anouk en Marchien was er gelijk een ‘klik’. Vanuit hun commerciële achtergrond was gelijk duidelijk waarop onderzocht moest worden. Groot voordeel was de agile aanpak. Geen lange plannen, maar kort en bondig en dan vooral aan de slag. Het opgeleverde rapport voldeed aan de verwachtingen en bood inzicht en learnings voor het bedrijf. Los van de vlotte oplevering bood Klik ook een vervolgtraject aan, toegespitst op de verbeterpunten uit het rapport. Ook hiervan is gebruik gemaakt. Echt twee gedreven topvrouwen die enthousiasme koppelen aan kunde.

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..