• U bent hier: Welkom
  • Pearle Opticiens

Pearle Opticiens

Rene Moorman, ondernemer Pearle Opticiens:

Als ondernemer wil je natuurlijk graag weten wat er in je bedrijf gebeurt. Om een goed inzicht te krijgen in mijn winkel ben ik gaan samenwerken met Klik Company. We monitoren regelmatig middels mysteryshopping hoe het gaat in de winkel, dit geeft een goed beeld van wat goed gaat en waar de verbeterpunten liggen binnen ons bedrijf. Naar aanleiding van deze punten trainen we medewerkers op de leerpunten die we tegen komen. Door met een kleine groep medewerkers eens stil te staan bij bijvoorbeeld het veranderend consumentengedrag. En de wensen van de hedendaagse consument. Gecombineerd met het enthousiasme van de trainers zie je mensen met grote stappen vooruit gaan. Het is de investering dan ook dubbel en dwars waard. Een investering in je team betaald zich direct terug in de resultaten. Al met al ben ik enorm tevreden met de benadering van Klik Company. En kan andere ondernemers alleen maar aanbevelen het zelf eens te ervaren. 

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..