• U bent hier: Welkom
  • VNO NCW Noord

VNO NCW Noord

Voor VNO NCW Noord en MKB Noord geven wij diverse Masterclasses in Gastvrijheid. Tevens zijn wij geaccrediteerd als partner en specialist in het project Jouw Zaak Jouw toekomst. In dit project helpen wij, samen met 3 andere specialisten, ondernemers nog beter ondernemen.

retail.mkbgroningen.nl

 

Jouw Zaak Jouw Toekomst

Waarom en voor wie?

Hoe zorg je er voor dat de klant bij je blijft komen? Hoe blijf je aangehaakt bij de nieuwe tijd en weet je kansen te benutten? Jouw Zaak – Jouw Toekomst is een ondernemerschapsprogramma speciaal voor retailers in de provincie Groningen.

Zelf aan de slag met je zaak

Uit de startbijeenkomsten bleek dat er veel interesse is in thema’s als: klantbeleving, inspelen op de behoeftes van je klant, de kansen van online marketing en samenwerking. Deze thema’s vind je in het programma. Mis je een thema? Laat het ons weten en we kijken hoe we je verder kunnen helpen. Via de Groninger Ondernemersregeling van de provincie Groningen (of via MKB Noord) krijg je 50% van de kosten van het programma vergoed.

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..