• U bent hier: Welkom
  • MM Culinair

MM Culinair

De organisatie achter MM Culinair 

Klik Company en Beau Business. Twee bureau’s die hun krachten hebben gebundeld om samen het prachtige evenement MM Culinair te organiseren. Klik Company die veel affiniteit heeft met de horeca door het geven van hospitality trainingen en onderzoek. Beide eigenaren hebben ook een grote passie voor culinair, bijzonder, vers en trendy eten & drinken.
Beau Business is in Emmen geen onbekend evenementenbureau, al meer dan 10 jaar worden grote evenementen als ‘C’est la Vie’ door Beau Business georganiseerd.

Samen hebben deze bureau’s, begin 2013, MM Culinair gekocht van serviceclub de Ronde Tafel 125. MM Culinair vindt elk jaar plaats in het eerste weekend van september in het hart van Emmen.

 

 

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..