Bidfood

Klik Company is voor Bidfood een partner in training en onderzoek in gastvrijheid. Voor een speciale inkoopcombinatie in Noord Nederland hebben wij een speciale masterclass gegeven. Deze bijeenkomsten worden vaak ingezet voor onder andere ondernemersverenigingen, winkeliersverenigingen, diverse gemeenten en inkoopcombinaties.

Belangrijk hoofdonderwerp tijdens de masterclass was “Actief ondernemerschap”. Resultaten vanuit de horeca scan zijn hierin “praatstuk” om vanuit de huidige situatie naar de gewenste situatie te transformeren.

Horeca scan van diverse horeca gelegenheden in het centrum van de desbetreffende plaats met daarna terugkoppeling van resultaten tijdens een inspirerende masterclass “Gastvrijheid in ….”.

Om een goed beeld te krijgen van de stad, het DNA van het centrum en de horeca gelegenheden hebben wij 2 dagen ingepland voor het mystery shoppen en de scan, dit gaf een optimale en complete gastbeleving. Belevingen werden genoteerd en ondersteund met foto’s van mooie gastvrijheid voorbeelden!

Tijdens de masterclass werden de mysteryshop resultaten op een positieve en actieve manier gepresenteerd aan de ondernemers in de zaal. Een aantal aanwezige ondernemers/bedrijven werden door de mystery shoppers bezocht. Door de gezamenlijke aanpak versterkt dit ook de onderlinge belangen. Dit zorgde voor diverse eyeopeners en was een inspiratie voor alle ondernemers!

Tevens namen we de ondernemers mee in een inspirerende presentatie met onderwerpen zoals:

Na het inspiratie en kennis deel gingen de ondernemers echt samen aan de slag met een creatieve brainstorm sessie over:

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Regiobank

Het hele team van Regiobank Suelmann hebben we een volledige dag meegenomen in een op maat gemaakte Hackethon! Thema: klantgerichtheid. Voorafgaand heeft Klik Company de klant..