• U bent hier: Welkom
  • Van der Valk

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevindingen zouden kunnen leiden tot omzet optimalisatie.

De uitgevoerde mystery visits werden helder en zorgvuldig opgesteld en gedeeld waarmee wij goede feedback hebben gekregen. Daarnaast hebben ze ons op vriendelijke en professionele wijze terugkoppeling gegeven over de bevindingen. Gedurende het traject was er sprake van prettige communicatie en een hoge mate van flexibiliteit. Ook met tijdens de opbouw werd er goed meegedacht en werden van goede adviezen voorzien.

Het traject heeft ervoor gezorgd dat wij Klik Company graag inzetten als een soort van APK van gastvrijheid.

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..