• U bent hier: Welkom
  • BARREL Food Truck Fest

BARREL Food Truck Fest

BARREL Food Truck Fest is een event waarbij het je niet hoeft te ontbreken aan verrukkelijk streetfood, goddelijke drankjes, lekkere beats en nog veel meer! Een bonte en stoere verzameling van originele foodtrucks en mobiele keukens. De meeste trucks serveren streetfood, en dat in de breedste zin van het woord. Lekkere smoothies, hotdogs, burgers, healthy snacks, pizza’s, tortilla’s, churros, saté, pulled pork, maar ook koffie en ijs. Allerlei verschillende soorten streetfood met liefde bereid.

Het evenement is gratis toegankelijk. In het laatste weekend van juni (26/27/28) 2020 vindt de 6de editie van BARREL Food Truck in Emmen plaats. Het Raadhuisplein, tegenover de ingang van Wildlands Adventures Zoo en het Atlas Theater, wordt omgetoverd tot één groot foodtruck walhalla. Op 25 & 26 juli 2020 beleeft BARREL Food Truck Fest haar vierde editie op het sfeervolle Marktplein in het centrum van Hardenberg.

Klik Company organiseerde dit foodtruck festival in samenwerking met Beau Business van (2015 tot 2019)

 

 

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..