• U bent hier: Welkom
  • Winkelcentrum de Weiert

Winkelcentrum de Weiert

Van 2014 tot 2017 heeft Klik Company de marketing, promotie en secretariaat voor Winkelcentrum de Weiert in Emmen, in opdracht van Winkeliersvereniging De Weiert verzorgt.

Het winkelcentrum is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar sfeer verhogende activiteiten en unieke klantbeleving verhogende acties. Doel van het promotieplan is (meer) bezoekers trekken naar de stad Emmen, het herhaalbezoek vergroten en bijdragen aan een positief beeld van Emmen centrum.

Website: http://www.winkelcentrumdeweiert.nl

Gratis mysteryshop

Dit vinden onze klanten

Domesta

Woningbouwvereniging Domesta wilde een klanttevredenheidsonderzoek op een aantal belangrijke onderdelen binnen de organisatie. Zoals o.a. de tevredenheid onder w..

Van der Valk

Hotel Assen heeft Klik Company gevraagd om een onafhankelijk beeld te vormen van het niveau van service en gastvrijheid binnen het bedrijf, en ons advies te geven hoe deze bevind..

NDC Media groep

NDC mediagroep heeft Klik Company ingeschakeld om de perceptie van bereikbaarheid van het bedrijf en sales te toetsen aan de werkelijkheid. Bij de kennismaking met Anouk e..